Γνωρίστε μας

Καλωσορίστε στον κόσμο της decorezerva, όπου η ανανέωση έπιπλων και ο εξαιρετικός διακοσμητικός σχεδιασμός συνδυάζονται για να δημιουργήσουν εντυπωσιακούς χώρους που εμπνέουν θαυμασμό και άνεση. Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ανανέωσης έπιπλων, διακόσμησης τοίχων και εσωτερικού σχεδιασμού, ειδικευόμαστε στην αναζωογόνηση των εσωτερικών χώρων τόσο σε κατοικίες όσο και σε εμπορικά κτίρια, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες ξενοδοχείων, δωματίων Airbnb , καταστημάτων εστίασης και οικιών.

Στην decorezerva, κατανοούμε τη σημασία της δημιουργίας μιας ελκυστικής ατμόσφαιρας που αφήνει αξέχαστες εντυπώσεις στους επισκέπτες σας. Η ομάδα μας από εξειδικευμένους τεχνικούς και ταλαντούχους σχεδιαστές είναι αφοσιωμένη στη μεταμόρφωση των εσωτερικών χώρων σας σε κομψά και φιλόξενα περιβάλλοντα, διασφαλίζοντας παράλληλα την υλοποίηση της μοναδικής σας ιδέας.


Ανανέωση Έπιπλων:

Τα έπιπλά σας φαίνονται κουρασμένα και φθαρμένα; Μην ανησυχείτε, έχουμε την ιδανική λύση. Οι υπηρεσίες ανανέωσης έπιπλων μας καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, από κρεβάτια και καναπέδες έως τραπεζαρίες και καρέκλες. Οι ειδικοί μας αποκαθιστούν και ανανεώνουν κάθε κομμάτι με προσοχή, αναζωογονώντας τα ενώ διατηρούν την χάρη και τον χαρακτήρα τους. Με προσήλωση στην λεπτομέρεια και δέσμευση για την ποιότητα, εξασφαλίζουμε όχι μόνον εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και μακροχρόνια αντοχή των επίπλων σας.


Διακόσμηση Τοίχων:

Οι τοίχοι αποτελούν τον καμβά ενός δωματίου και εμείς εξειδικευόμαστε στο να τους μετατρέπουμε σε έργα τέχνης. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας δημιουργούν εντυπωσιακές διακοσμήσεις τοίχων που ενισχύουν την αισθητική ελκυστικότητα κάθε χώρου. Είτε επιθυμείτε μια μοντέρνα, απλή εμφάνιση είτε μια πολυτελή και πλούσια ατμόσφαιρα, προσφέρουμε μια ποικιλία στυλ, χρωμάτων και υφών για να ταιριάξουμε με τη γεύση σας και να συμπληρώσουμε την συνολική σχεδιαστική ιδέα σας. Οι λύσεις διακόσμησης τοίχων μας προσαρμόζονται για να μετατρέψουν απλούς τοίχους σε εκπληκτικά εστιακά σημεία.


Εσωτερικός Σχεδιασμός:

Στην decorezerva πιστεύουμε ότι κάθε χώρος έχει τη δυναμική να γίνει εξαιρετικός. Οι υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού μας αποσκοπούν στον εναρμονισμό της αισθητικής και της λειτουργικότητας, δημιουργώντας περιβάλλοντα που αντανακλούν το μοναδικό σας στυλ, ενώ βελτιστοποιούν τη χρήση του χώρου. Οι έμπειροι τεχνικοί μας συνεργάζονται στενά μαζί σας, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις, τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας, προσφέροντας εξατομικευμένα σχέδια που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας. Από τον σχεδιασμό του χώρου έως την επιλογή των υλικών και τη διαχείριση του έργου, είμαστε οι συνεργάτες στη δημιουργία εξαιρετικών εσωτερικών χώρων.


Είτε είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που επιδιώκει να δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες σας, είτε είστε οικοδεσπότης Airbnb που επιθυμεί να αναβαθμίσει τις καταχωρήσεις σας σε νέα επίπεδα, η decorezerva είναι η απόλυτη λύση για όλες τις ανάγκες σας σε ανανέωση έπιπλων, διακόσμηση τοίχων και εσωτερικό σχεδιασμό. Περηφανευόμαστε για τη δέσμευσή μας στην αριστεία, την προσοχή στη λεπτομέρεια και τον αμετανόητο πάθος μας για τη δημιουργία χώρων που προκαλούν συναισθήματα και αφήνουν μια ανεξίτηλη εντύπωση.


Επικοινωνήστε με την decorezerva σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι για τη μεταμόρφωση των εσωτερικών σας χώρων. Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε την ιδανική σας εικόνα και να δημιουργήσουμε χώρους που θα ενθουσιάσουν και θα εμπνεύσουν.

gray concrete wall inside building
gray concrete wall inside building

Our mission

We're on a mission to change the way the housing market works. Rather than offering one service or another, we want to combine as many and make our clients' lives easy and carefree. Our goal is to match our clients with the perfect properties that fit their tastes, needs, and budgets.

Our vision

We want to live in a world where people can buy homes that match their needs rather than having to find a compromise and settle on the second-best option. That's why we take a lot of time and care in getting to know our clients from the moment they reach out to us and ask for our help.

white and black abstract painting
white and black abstract painting

Our team

Our strength lies in our individuality. Set up by Esther Bryce, the team strives to bring in the best talent in various fields, from architecture to interior design and sales.

woman wearing black scoop-neck long-sleeved shirt
woman wearing black scoop-neck long-sleeved shirt
Esther Bryce

Founder / Interior designer

woman in black blazer with brown hair
woman in black blazer with brown hair
Lianne Wilson

Broker

man standing near white wall
man standing near white wall
Jaden Smith

Architect

woman smiling wearing denim jacket
woman smiling wearing denim jacket
Jessica Kim

Photographer